Welcome to our International Blog

Herzlich Willkommen! Vitame Vas! Witamy! Bienvenue! Välkommen! Croeso! Bienvenidos! Merhaba! Sprivetom! Kia Ora! Labas! Velkomin! Velkommen! Wie! Dobre doshli! Welkom! Dobrodosli! Witam! Добро пожаловать! Welcome!

13.11.2015 Wow! We are excited!

Liebe Brieffreunde!

Wir freuen uns sehr über euer Paket! Vielen Dank. Es ist wirklich toll, dass unsere Zusammenarbeit auch in diesem Schuljahr weitergeht. Wir haben so viel Spaß dabei, die Briefe zu lesen und zu besprechen, das Paket mit den vielen kleinen Geschenken auszupacken. Es gibt immer etwas worüber wir sprechen können: Halloween, Kultur, Süßigkeiten... Vielen Dank für das Video, Ben!

Wir bemühen uns ganz schnell zurückzuschreiben.

von der 6c

20.05.2015 News from our American friends

Thanks for the photos and enjoy your summer holidays :-)

Let's meet and write again next school year.

03.05.2015 Thanks!

What a nice surprise after our holidays! Thanks.

18.02.2015 Vielen Dank für die Pakete!

Wir heuten heute sehr viel Spaß beim Öffnen der Pakete. Es war toll, die Briefe zu lesen. Es waren so viele verschiedene Geschenke. Danke. Danke. Danke.

16.02.2015 We're so excited to open the new package!

29.11.2014 Tschüss, Paket!

25.11.2014 Paket

Briefe, Süßigkeiten, Halloween Basteleinen, Geschenke, Spielzeug!

Vielen Dank für das Paket.

Wir hatten diese Woche viel Spaß beim Öffnen.

24.11.2014 News from Mount Juliet: Ag Day

We had a big tractor students could climb onto, plus piglets, bunnies, goats, hedgehogs, birds,

cows, horses, and monkeys.  The students were most interested in the monkeys -- the animal inside

the one boy's hoodie is a sugar glider, which is a mix between a chinchilla (very soft fur) and a squirrel.

It flies and swoops when it's anxious, so it flew into the boy's hood.  The monkeys were only 6 weeks old!

The horses attracted a lot of students because they could gather and stand around, and students brought

in their own pets to show for the Ag Day.

19.11.2014 Package from America! Thank you!!

Thank your very much! We will open the package as soon as possible in the classroom. We are excited!

16.11.2014: Start of our International Blog

This is our International Blog. American and German students are working together and presenting their material in this blog.

Hier arbeiten amerikanische und deutsche Schüler gemeinsam und präsentieren ihr Material im Blog.